dimarts, 13 de novembre del 2018

Assat50, va celebrar el III Congrés amb èxit



El passat 8 de Novembre 2018, l'Auditori Barradas de l'Hospitalet, es va celebrar el III Congrés sobre l'Ocupació i l'Atur de les Persones Aturades de Més de 45 Anys, organitzat per Associació de Persones Aturades de més 45 anys de l'Hospitalet (Assat50). Van assistir quasi 200 persones, i va haver-hi 21 ponències, la jornada va ser de molt d'interès.

Amb l'objectiu aportar noves idees, propostes, i experiències, identificar estratègies per reduir l'atur de llarga durada, possibles alternatives davant les dificultats per trobar feina a partir dels 45 anys, ser un punt de trobada pel que fa a la discriminació laboral per edat que  pateixen les persones de més 45 anys. Estem satisfets dels resultats la jornada, moltes van ser les felicitacions, a més de la difusió mediàtica que és pot veure més endavant.

Moltes mercès a les persones mercès a les persones assistents la seva presencia i implicació va donar-li vida a l'acte, mercès a les persones que ens han ajudat a organitzar-lo, a Auditori Barrades, a les persones que van fer les ponències sobre (ocupació, jubilació, atur, psicologia, renda bàsica universal, el futur del treball, entitats amb bones pràctiques, noves formes de treball, renda garantida, etc.), mercès també a les entitats col·laboradors Ajuntament de L'Hospitalet, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al Servei Públic Ocupació de Catalunya, SOC), i a l'empresa Eden Spring España.

Mercès a les entitats que van participar:

 Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC)
 Creu Roja de L'Hospitalet. Projecte ocupació +45
 Institut psicològic Bolinches
 "Feina amb cor" de Càritas Barcelona
 Insercoop
 Marea de pensionistes
 Observatori de l'Aprenentatge en la "Madurescència"
 Plataforma cívica contra la Discriminació per Edat
 Red Renta Bàsica
 Renda Garantida de Ciutadania
 Sindicat Comissions Obreres de Catalunya
 Sindicat Unió General de Treballadors

• L'EXPERIÈNCIA ENS AVALA I L'EDAT NO ENS ATURA
• L'EXPERIÈNCIA ÉS UN VALOR. NO T'HO PERDIS!
• EL TALENT ES NODREIX DE L'EXPERIÈNCIA

Difusió mediàtica:

Maria Hilda LOPEZ PEREZ
Presidenta Assat50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada