diumenge, 21 de febrer del 2016

II Congrés sobre l'Ocupació i l'Atur de les Persones Aturades de més de 45 Anys 2016





Us volem anunciar que estem preparant el "II Congrés sobre ocupació de les persones aturades de més de 45 anys", que serà el vinent 20 d'Abril a l'Auditori Barradas de la nostra ciutat.

Aquesta és la segona vegada que, amb la col•laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Hospitalet volem fer un acte de trobada i discussió per entendre millor el que ens està passant; i quins poden ser els camins que permetin al nostre col•lectiu integrar-se de nou al mon laboral. No és només per una qüestió econòmica i de manteniment de les nostres famílies; és també, i molt important, la necessitat de que ens reconeguin els coneixements i la experiència de molts anys de treball, així com la capacitat i els esforços que posem en marxa per adaptar-nos a la actual situació laboral.

Com a la anterior edició (18 desembre de l’any 2.014), estem contactant amb persones i entitats de reconegut prestigi, per què puguin parlar d’experiències, possibles alternatives i/o solucions per sortir d’aquest problema, i quins canvis son necessaris a nivell social i legislatiu, per què aquesta injusta situació millori, i és generi feina digna.

Pròximament posarem al vostre abast el programa, amb les conferencies i les persones que els tractaran, així com la possibilitat que us pugueu inscriure, i finalment treure conclusions, i fer que  les nostres reivindicacions siguin escoltades.


Us hi esperem!!!

Assat50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada