dimarts, 3 de març del 2015

Presentació congrés sobre l'ocupació de les persones aturades de més de 45 anys 2014

Us presentem el "Congrés sobre l’ocupació i l’atur de les persones majors de 45 anys”, a la vegada que us convidem a participar-hi.

Amb el lema “L’edat no ens atura i l’experiència ens avala”, volem que l’esdeveniment sigui una reflexió sobre les dificultats dels majors de 45 anys per trobar un lloc al món laboral, sobre com sobreposar-se a l’atur, i abordar el repte de superar la situació, trobant alternatives.

La taxa d’atur de les persones de més de 45 anys, és del 40% a tot l’Estat, i un 30% a Catalunya. A l'any 2013, un 21% dels aturats portaven més de 3 anys a l’atur. Davant de dades tan alarmants, creiem imprescindible, oferir un punt de trobada per l’intercanvi d’experiències, de noves idees i nous projectes, i plantejar alternatives. Hi comptarem amb ponents de reconeguda trajectòria i amplis coneixements, especialistes en economia, formació, dret, cooperativisme, ocupació, etc., que ben segur faran enriquidores aportacions.


El congrés es dirigeix a les persones de més de 45 anys que es trobin desocupades, a experts en ocupació i atur, i en alternatives econòmiques, interessats en compartir i debatre coneixements sobre la matèria, així com al públic en general.

Servirà, a mès, per difondre i signar un " Manifest sobre com generar ocupació, i per la protecció de les persones aturades de més de 45 anys", elaborat pels diversos agents econòmics i associacions compromesos en el repte de trobar-ne solucions.

Esperem que el programa, sigui del vostre grat, i puguem aprofitar l’ocasió de gaudir de la vostra companyia.

Maria Hilda LOPEZ PEREZ
Presidenta Assat50

Podeu fer la inscripció aquí al web

Mes informació: congresassat2014@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada